17 Ramazan Suikasti (Hz. Alinin Öldürülmesi) %17 indirimli Corci Zeyda

17 Ramazan Suikasti (Hz. Ali’nin Öldürülmesi)

ISBN
9789758364626
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
212
İbni Mülcem, parlayan kılıcıyla son sürat Hz. Ali'nin (r.a.) üzerine saldırdı ve alnına bir darbe indirerek acı bir sesle; “Hüküm Allah'ındır, ey Ali! Ne senin ne de ashabınındır.“ diye bağırdı. İmam Ali, darbenin gücüyle yere Yazının devamı...
11,00 TL
%
17
İndirimli
9,13 TL Kazancınız: 1,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 538919
 

Ürün Özellikleri

İbni Mülcem, parlayan kılıcıyla son sürat Hz. Ali'nin (r.a.) üzerine saldırdı ve alnına bir darbe indirerek acı bir sesle; “Hüküm Allah'ındır, ey Ali! Ne senin ne de ashabınındır.“ diye bağırdı.
İmam Ali, darbenin gücüyle yere düşmüş, İbni Mülcem'e bakarak; “Kabe'nin Rabbi'nin hakkı için emeline eriştin.“ dedi sonra etrafındakilere; “Adamı kaçırmayın“ diye ekledi.
Cemaat birden İbni Mülcem'in üzerine yüklenerek etrafını sardı, o ise elindeki kanlı kılıcıyla kendini savunmaya başladı. Kimse yanına yanaşmaya cesaret edemiyordu, derken Mugure İbni Şu'bu eline geçirdiği bir kaftanı usta bir çalımla fırlatıp kılıcına dolaştırmayı başardı, fırsat vermeden üstüne atlayarak kılıcı elinden almayı başardı ve göğsüne oturdu.Şebib ise bu kargaşadan yararlanarak mescitten sıvışıp kaçtı.
(Arka Kapak)

Boyutlar

15.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Tarihi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,13   
9,13   
×
Kapat