15:21 Yöneticinin Beslenme Çantası

ISBN
9789750081002
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
202
Management Center Türkiye Genel Müdürü Tanyer Sönmezerin ALTEO Yayıncılıktan çıkan ilk kitapları "Yöneticinin Beslenme Çantası" ve "Yöneticinin Sırt Çantası" kitapçılarda. Bir işin başarılı olmasının şartı olarak söylenen Yazının devamı...
0,00 TL
%
17
İndirimli
0,00 TL Kazancınız: 0,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 426588
 

Ürün Özellikleri

Management Center Türkiye Genel Müdürü Tanyer Sönmezerin ALTEO Yayıncılıktan çıkan ilk kitapları "Yöneticinin Beslenme Çantası" ve "Yöneticinin Sırt Çantası" kitapçılarda.

Bir işin başarılı olmasının şartı olarak söylenen "yaptığını yaz, yazdığını yap" deyişine uygun biçimde, Sönmezerin, hem yapıp yazdığı, hem de yazıp yaptığı şeylerden oluşan Beslenme Çantasının içinde neler yok; yağ, sodyum, karbonhidrat. Neler var; bir yandan, kapağında da yazdığı gibi, mutluluk, motivasyon, heyecan, ilham, yenilik, hayal; bir yandan da, hepsi bazen iş, bazen sosyal zaman dilimlerinde, bazen her ikisinde de gerçekten uygulanmış öğütler.
"Bugün, saat 15:21de, bu yılı keyifli geçirmenizi sağlayan herkese bir telefon edip teşekkür etmeye zaman ayırın. Unutmayın, bunun bir de gelecek yılı var.""Hayal kurun, sevdiklerinize de ısrarla kurdurun. Hayallerinizin yerini anılarınız almadığı sürece yaşlanmazsınız."
"Çocukken en sevdiğiniz oyunu hatırlayın. Tekrar oynamak için gereken çabayı yarına bırakmayın."
"Bir mum başka bir mumu tutuşturduğunda, ışığından bir şey kaybetmez. Bildiklerinizi ekibinizle paylaşın. Hem size daha az ihtiyaç duyulsun, hem de daha çok aydınlık olsun."
"Hayatta geminizi küçültemiyorsanız, denizinizi büyütün. Uçak gemisi ile İznik gölünde dolaşılmaz. Bir yol bulun, ya da gemiyi karadan denize yürütün."Saatinizi sabaha kurmayı bile unutun ama 15:21e asla. İçine o kadar sık başvuracaksınız ki, sadece 15:21de değil, içinde günün her saati atıştıracak bir şeyler bulacaksınız
Sönmezerin iş, yönetim ve liderlik konularında sahip olduğu büyük deneyimi ve kurumlarda bu konularda edindiği izlenimleri, zeki ve yer yer esprili bir dille, örneklemelerle aktardığı, 5. baskısını yapan Sırt Çantası ise, 21. yüzyıl şirketlerinin alması gereken form üzerine derlenmiş nefis bir çalışma.
Şirketlerde doğru yürümeyen uygulamalara, yanlış yerlerdeki yanlış insanlara, bunların teşhisine ve tedavisine yönelik olarak hazırlanmış bu çantada ise artık gülünç hale gelmi

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
0,00   
0,00   
×
Kapat