Yeryüzü ve Deprem (Ciltli)

ISBN
9798755213798
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
231
17 Ağustos Deprem Belgeseli / Video CD Dünya'yı tanımaya yönelik okul bilgilerimiz yeterli mi Yeterli olmadığını 17 Ağustos 1999'da yaşadığımız deprem felaketinden sonra çok iyi anladık. Günlük sohbetlerdeki deprem ile birbirine Yazının devamı...
39,00 TL
%
17
İndirimli
32,37 TL Kazancınız: 6,63TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 549072
 

Ürün Özellikleri

17 Ağustos Deprem Belgeseli / Video CD
Dünya'yı tanımaya yönelik okul bilgilerimiz yeterli mi
Yeterli olmadığını 17 Ağustos 1999'da yaşadığımız deprem felaketinden sonra çok iyi anladık. Günlük sohbetlerdeki deprem ile birbirine benzemiyordu.
Birçok yabancı yayın kuruluşu ile işbirliği yaptık ve Türk bilim insanlarının katkılarıyla bu kitabı oluşturduk. Önce, dünyanın oluşumundan başlayarak “bastığımız yer“i iyi tanımamız gerektiğine karar verdik. Deprem olgusunu anlatmak böylece daha da kolaylaştı. Kitabı, herkesin anlayabileceği bir dille yazmaya büyük özen gösterdik. Her düzeyde insanın anlamasını kolaylaştıracak illüstrasyon, grafik ve hava fotoğraflarıyla eserimizi renklendirdik ve zenginleştirdik.
“Depremin değil, binaların öldürdüğü“ bilgisinden yola çıkarak, bundan sonra yaşanacak depremlerin en az maddi ve manevi zararla atlatılması, çalışmaya katılan herkesin ortak amacı oldu. Ve bu kitap, bu amaca yönelik deprem bilincinin oluşturulmasında küçük bir katkı sağlayabilecekse, en büyük mutluluğumuz olacaktır. Bu kitabı ve belgeseli, depremde yitirilenlerin anısına adıyoruz.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Bilim Bilim Tarihi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
32,37   
32,37   
×
Kapat