Littlest Pet Shop 72 Parça Puzzle Kolektif

Littlest Pet Shop 72 Parça

ISBN
8681506201485
Yazar
Yayıncı
72 Parça Puzzle Eğitici, eğlenceli, sevimli karakterler, çocuklar için gelişim becerileri baz alınarak hazırlanmıştır. 1. Sınıf karton kullanılmıştır, kanserojen madde içermez. Puzzle yapmanın çocuklara 4 faydası DİKKAT Yazının devamı...
24,90 TL
%
35
İndirimli
16,19 TL Kazancınız: 8,71TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 648173
 

Ürün Özellikleri

72 Parça Puzzle

Eğitici, eğlenceli, sevimli karakterler, çocuklar için gelişim becerileri baz alınarak hazırlanmıştır. 1. Sınıf karton kullanılmıştır, kanserojen madde içermez.

Puzzle yapmanın çocuklara 4 faydası

DİKKAT EKSİKLİĞİNİ GİDERİR
Puzzle, çocukların konsantrasyon becerisini destekleyici oyunlardır. çocuklar puzzle yaparak hem parça-bütün ilişkisini öğrenir hem de sabrederek sonuca varma kavramını öğrenirler.

GöRSEL HAFIZAYI GELİŞTİRİR
Şekil, zemin, renk ve desen algısı gerektiren puzzle'lar, çocukların gördükleri bir parçayı daha sonradan yeri geldiğinde kullanmayı hatırlaması, puzzle oluştukça puzzle'da ki boşlukların hangi parçalarla doğru olarak tamamlanacağını muhakeme etmesi, görsel hafızanın güçlenmesine fayda sağlamaktadır.

PROBLEM çöZME YETENEĞİNİ GELİŞTİRİR
Yapım aşamasında karmaşık ve bir mana ifade etmeyen karton parçaların belirli bir biçimde bir araya getirilmesi düşünsel ve problem çözmeye yönelik bir çaba gerektirir. Puzzle bu özelliğiyle çocuklarda muhakeme etme ve çözümü bulma becerilerini geliştirir. çözümü bulmak için ortaya konan muhakeme zihin gelişimine katkıda bulunacaktır.

öZGüVEN DUYGUSU AŞILAR
Ayrı iken bir anlama ifade etmeyen parçaları birleştirerek, sabırla bir sonuca ulaşma, başladığı işi tamamlayabilme ve bunu çevresindekilerle paylaşmak, çocukların özgüvenini pekiştirecektir.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

Karton

Kategori

Kitap Yılbaşı Kampanyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,19   
16,19   
×
Kapat