İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Uygulamaları Kolektif

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Uygulamaları

ISBN
9786059831710
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
400
Günümüz iş dünyasında yaşanan değişim ve yenilikler örgütleri de etkisi altına alarak piyasadaki rekabetin yapısını da değiştirmiştir. çalışma yaşamında bu değişimin hızını yakalamak, çağa ayak uydurabilmek; günümüz Yazının devamı...
26,00 TL
%
17
İndirimli
21,58 TL Kazancınız: 4,42TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 651563
 

Ürün Özellikleri

Günümüz iş dünyasında yaşanan değişim ve yenilikler örgütleri de etkisi altına alarak piyasadaki rekabetin yapısını da değiştirmiştir. çalışma yaşamında bu değişimin hızını yakalamak, çağa ayak uydurabilmek; günümüz örgütlerinin sahip olduğu en değerli hazine olan insan kaynağını en iyi şekilde yönetmek ve sonuçta çalışma yaşamında mutlu, tatmin olmuş bir işgücü yaratmakla mümkündür. Bunun sağlanabilmesi için bireyin temel ihtiyaçları doğrultusunda ortaya koyduğu kendi bireysel hedefleri ile çalıştığı örgütün geleceğe dönük hedefleri arasında eşgüdüm sağlanarak yapmakta olduğu işi daha iyi yapabilmesi için mevcut yeniliklerin geliştirilmesi ve ilerde üstlenebileceği pozisyonlara yerleşme olanağının tanınması gerekmektedir. Bu durum karşımıza “İnsan Kaynakları Yönetimi” konusunu çıkarmaktadır.

Günümüzde etkin insan kaynakları yönetimi uygulamalarına daha bir önem verilmesi gerektiği her fırsatta dile getirilmektedir. Bunun en önemli nedenleri arasında; “takım çalışmasına artan ihtiyaç, istihdam anlaşmalarının değişen doğası, öğrenen örgütlere yönelim, örgütsel tasarımlarım değişkenliği, entellektüel sermaye boyutu, bilgi toplumu, yönetişim, özel işletme, kamu kurumu ve sivil toplum örgütlerinin yapılanmalarındaki diğer faktörler” sıralanabilir. Ayrıca, işgücü devir hızının yüksekliği, verimliliğin arttırılması, çalışanların beklentilerini uzlaştırma ihtiyacı vb. gibi insan kaynakları sorunlarına çözüm aranmaya çalışılması kariyer planlama ve geliştirmeye duyulan ihtiyacı sürekli artırmaktadır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,58   
21,58   
×
Kapat