Gendaş Arda İle Zeynep Anasınıfı Eğitim Seti (5 - 6 Yaş )

Gendaş Arda İle Zeynep Anasınıfı Eğitim Seti (5 - 6 Yaş )

ISBN
9786053913900
Yazar
Yayıncı
230,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 688841
 

Ürün Özellikleri

Gendaş Arda İle Zeynep Anasınıfı Eğitim Seti (5 - 6 Yaş )

Arda ile Zeynep; Okul Öncesi Programı'na uygun olarak hazırlanmış 8 ana kitap ve 4 yardımcı fasikülden oluşan genel kültür sayfalarının da yer aldığı okul öncesi eğitim setidir. 

Arda ile Zeynep setimizin her kitabında Okul Öncesi Programı'nda yer alan kavramların yanı sıra çizgi çalışması, ayın değeri, ayın sanatçısı, ayın sporu, ayın kişisi, labirent, sudoku, uygulamalı asetat sayfaları, dikkat geliştirme sayfaları, mandala, ayın tarihî ve turistik yeri, ayın deneyi ve aile katılımı sayfaları bulunmaktadır. 

Genel kültür ve kavram sayfaları, bütünlük içinde basitten zora, kolaydan karmaşığa ilkesi göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Okul öncesi eğitimin mutlaka olması gereken sarmal eğitim sistemi, bu sette mevcuttur. 

Setle birlikte Dünyanın 7 Harikası, Fen Etkinlikleri, Dikkat Geliştirme ve Akıl Oyunları ile İcatlar ve Bilim İnsanları fasikülleri verilmektedir. 

Setle birlikte verilen "günlük planlar" dolu dolu ve zengin içeriklidir. Çocuk edebiyatında yer alan klasik eserlerin yanı sıra, henüz piyasada bulunmayan onlarca yeni şiir, tekerleme, şarkı, masal ve hikâye gibi özgün eserler barındırmaktadır. 

“Öğretmen Ajandası” da Arda ile Zeynep’in öğretmenlere sunduğu bir yeniliktir. Öğretmen Ajandası, Arda ile Zeynep eğitim seti ve günlük planlara göre tasarlanmıştır. Öğretmenlerimiz etkinlik dağılımlarını, malzeme ve materyal ihtiyaçlarını, etkinliklerde yer alan Türkçe ve müzik etkinliklerinin dağılımının takibini Öğretmen Ajandası sayesinde organize edebileceklerdir. Bu ajanda öğretmenlerimiz için özel olarak hazırlanmış olup öğrenci bilgi sayfaları, gelişim takip sayfaları, öğrenci iletişim bilgileri sayfaları gibi öğretmenlerin her an ellerinin altında olması gereken bilgilerin de organize olmasını sağlamaktadır.

 

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
230,00   
230,00   
×
Kapat