Ürün Özellikleri

FASİKÜL FASİKÜL ASİSTAN MATEMATİK-4 (İÇERİĞİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

Fasikül Fasikül Asistan Matematik-2 kitabımız 16 fasikül 256 sayfadan oluşmaktadır.

Her fasikülümüzde özet konu anlatımlarının, problemlerin, boşluk doldurmaların, eşleştirmelerin, bulmacaların, pekiştirme çalışmalarının yer aldığı “Öğreniyorum Uyguluyorum” bölümleriyle; anlatılan her konunun kazanım kontrol testlerinin yer aldığı “Çözüyorum” bölümleri bulunmaktadır.

Ayrıca her fasikülün ilk sayfasında eğlenceli, öğretici, dikkati geliştirici etkinlikler ile her fasikülün son sayfasında o fasikülde ele alınan kazanımları kapsayan şifreli “Kazanım Bulmacası” yer almaktadır.

DENEME SINAVLARI (İÇERİĞİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

Setimizle birlikte 4 adet Genel Değerlendirme Sınavı veriyoruz.

İlk sınav bir önceki yılın konularını kapsayan ve öğretmenlerimizin tatilden yeni gelen öğrencilerine senenin başında uygulayacakları “Hazır Bulunuşluk”; ikinci sınav, birinci dönemin sonunda uygulanacak olan “I. Dönem Sonu Genel Değerlendirme”; üçüncü ve dördüncü sınavlarımız ise senenin son iki ayında (mayıs ve haziran)  uygulanacak olan “Sene Sonu Genel Değerlerdirme 1-2” sınavlarımızdan oluşmaktadır.

ÖDEV VE PEKİŞTİRME ÇALIŞMALARI (İÇERİĞİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

Ödev ve Pekiştirme kitabınız 96 sayfadan oluşmaktadır.

Ödev ve Pekiştirme kitabımızda yer alan çalışmalar, Fasikül Fasikül Asistan Matematik-4 kitabımızdaki fasiküllere paralel olarak gitmektedir. Her fasikülde yer alan kazanımlar, Ödev ve Pekiştirme kitabımızda da yer almaktadır. Böylece fasikülü bitiren öğrenciler, öğrendiklerini Ödev ve Pekiştirme kitaplarında yer alan pekiştirme etkinlikleri, problemler, testlerle iyice pekiştirmiş ve böylece tam öğrenmeyi gerçekleştirmiş olacaklardır.

Öğretmenlerimiz, bu çalışmaları öğrencilerine sınıfta yaptırabilecekleri gibi ev ödevi olarak da verebilir. İşte bu amaçla kitabımızın her bir sayfası koparılabilir (perforajlı) şekilde tasarlandı.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,00   
20,00   
×
Kapat