Ürün Özellikleri

Dört Çarpı Dört 5.Sınıf Türkçe Soru Bankası

Yonca Test:

HER KONUYA 4 MODEL SORU Bu testtin her bir sayfasında iki model soruyla konunun temel noktalarını sorguladık. Bu testi orijinal kılan özellik her sorunun yanında bulunan dört yonca yaprağında soruyu cevaplamaya yarayacak konu içeriklerinin verilmesidir. Bu konu içerikleri sayesinde sadece soruyu çözmekle kalmıyor, aynı zamanda konudaki temel bilgi ve kavramları hatırlamış oluyorsunuz. Bu özelliğiyle Yonca Test, özet konu anlatımlı test işlevine sahiptir. Bu testler ilerleyen zamanda sizlere konu tekrarı yapmada da başucu kaynağı olacaktır.

Etkinlikler:

AÇIK UÇLU SORULARA HAZIRLIK Bu bölümde bulunan etkinlikler, çoktan seçmeli sorular dışındaki ölçme-değerlendirme teknikleriyle konunun pekiştirilmesi sağlanacak şekilde hazır¬lanmıştır. Ayrıca açık uçlu soru modellerine hazırlık çalışmalarına da yer verilmiştir.

Kazanım Testi:

BU TESTLERİ DAHA DİKKATLİ ÇÖZMELİSİNİZ TEOG, Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı, Özel Okullar Sı¬navı vb. sınavlara hazırlanmak mı istiyorsunuz? O zaman bu testleri daha dikkatli çözmelisiniz. Kazanım sıralamasına bağlı kalınarak hazırlanmış, birbirinden farklı soru tiplerini barındıran sorular çoktan seçmeli olup, sizleri tam olarak sınavlara hazırlamaktadır.

Ünite-Bölüm Tarama Testi:

ÜNİTE SONUNDA ÖZEL ÇÖZÜMLÜ SORULAR Bu test sayesinde parça parça öğrenmiş olduğunuz konu¬ları birleştirme imkânı bulacaksınız. Bu test modeliyle ünite ve bölümü baştan tarayabileceksiniz. Bu testi ayrıcalıklı kılan temel nokta ise, tüm ünite bittiği için, öğrenmenin tam olarak gerçekleşmesini amaçladığımız için, özel sorulardan oluştuğu için, tüm soruların sizler için çözümünün yapılarak hemen testin arkasına konulmuş olmasıdır.

Konu özetli Yonca Testleriyle, farklı ölçme-değerlendirme tekniklerinin kullanıldığı Etkinlikleriyle, konuları en ince ayrıntısına kadar tarayan Kazanım Testleriyle, çözümlü ve özel sorulardan oluşan Ünite-Bölüm Tarama Testleriyle 4x4 Yayınlarının kitaplarını başucunuzdan ayıramayacaksınız.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
30,00   
30,00   
×
Kapat