Delta Kültür - Türev %17 indirimli Mustafa Balcı

Delta Türev

ISBN
9786055183288
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
Son yıllarda öğrencilerimizin Matematik öğrenmede neden dünyada son sıralarda yer aldığının sebeplerini araştırırken çok ilginç bir şeyle karşılaştım. Hiçbir eğitim yönteminde yeri olmayan: “Soru Ezberleterek Matematik Yazının devamı...
12,00 TL
%
30
İndirimli
8,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 500349
 

Ürün Özellikleri

Son yıllarda öğrencilerimizin Matematik öğrenmede neden dünyada son sıralarda yer aldığının sebeplerini araştırırken çok ilginç bir şeyle karşılaştım. Hiçbir eğitim yönteminde yeri olmayan:
“Soru Ezberleterek Matematik öğretmeye Kalkışılması“,
Bu nedenle, biz modüllerimizde öğrencilerin kavramları öğrenip bunları kullanarak problem çözmelerine yardımcı olmak istedik. O kavramların her biri ile ilgili çok sayıda örnek çözdük. çözülen örnekleri, pekiştirmeleri için Konu Kavrama SORULARI ile destekledik. Bu sorular yardımıyla konunun anlaşılıp anlaşılmadığını kontrol etmeyi amaçladık. Her kavram veya bir iki kavramdan sonra o kavramla ilgili yeterli sayıda test verilmiştir.
Her bir kavram bu şekilde örnek, konu kavrama soruları ve testlerle desteklenerek hiçbir açık nokta bırakılmamıştır.Tüm kavramlar anlatıldıktan sonra, her sınavda karşılaşılabilecek türden sorular Hedefteki Sorular başlığı altında öğrencilerin çözümüne sunulmuştur.
Kavramlarla Matematik Modüllerimizin tüm öğreten ve öğrenenlere yararlı olması dileğiyle...
Prof.Dr. Mustafa Balcı (Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

19,5x1

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Eğitim Sınavlara Hazırlık

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,40   
8,40   
×
Kapat