Zengin Olmanın Manevi Şifreleri %17 indirimli Ali Seyyar

Zengin Olmanın Manevi Şifreleri

ISBN
9786051621975
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
256
İktisadî gelişmenin çok önemsendiği ve toplumsal refahın da bir gelişmişlik kriteri olarak benimsendiği küresel bir dünyada, Müslümanların maddî alanda zayıf kalmaları, İslâm'ın yüceliğine gölge düşürür. Bu sebeple kulluk Yazının devamı...
12,00 TL
%
30
İndirimli
8,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 513741
 

Ürün Özellikleri

İktisadî gelişmenin çok önemsendiği ve toplumsal refahın da bir gelişmişlik kriteri olarak benimsendiği küresel bir dünyada, Müslümanların maddî alanda zayıf kalmaları, İslâm'ın yüceliğine gölge düşürür. Bu sebeple kulluk şuuruna vakıf olan Müslümanların Allah'ın lütfuna sığınarak zenginliğe kavuşmaları teşvik edilmelidir.

Kuran ve Sünnet çizgisinde belirlenmiş bereket kaynaklarına müracaat eden Müslümanlar, dünyevî refahla birlikte uhrevî saadeti de temin etmiş olurlar. Bereket kaynakları, sadece maddî unsurlardan oluşmaz. Materyalist yaklaşımlardan farklı olarak helal rızkın bereketlenmesini sağlayan unsurların başında daha çok manevî-sosyal içerikli tutum ve davranışlar gelir.

İbadetlerini aksatmadan helal yoldan temiz para kazanmak isteyenler, ilahî rahmet hazinelerinden yararlanarak zenginliğe kavuşabilirler. Zenginliğin dünyevî sürdürülebilirliği ve uhrevî kalıcılığı ise manevî şifrelerinde gizlidir.

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,40   
8,40   
×
Kapat