Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri (Cild III) %17 indirimli Kadir Mı

Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri-III

ISBN
9789755800660
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
768
Kainata hakim olan ebedi ve ilahi bir kanunun icabı olarak daima müşahede edilegelmiş olan 'Hak-Batıl Mücadalesi'nin en kesif bir surette cereyan ettiği saha hiç şüphesiz bizim milli ve dini tarihimizdir. Bununsa, biri siyasi ve askeri olmak Yazının devamı...
30,00 TL
%
25
İndirimli
22,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 380688
 

Ürün Özellikleri

Kainata hakim olan ebedi ve ilahi bir kanunun icabı olarak daima müşahede edilegelmiş olan 'Hak-Batıl Mücadalesi'nin en kesif bir surette cereyan ettiği saha hiç şüphesiz bizim milli ve dini tarihimizdir. Bununsa, biri siyasi ve askeri olmak üzere hariçten; diğeri ise fitne ve fesat çıkarmak şeklinde dahilden icra edilmiş olduğu çok bilinen bir gerçektir. Ancak unutmamak gerekir ki, İslam'ın vahdetini bozarak O'nun kuvvet ve kudretini zaafa uğratmak yönünden iç bünyede zuhur eden bir takım dahili fitne veya tahrif hareketleri, askeri ve siyasi karşı koymalar ve bunun icabı olan hap ve darplerden daha müessiri olmuştur.
Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri adıyla kaleme alınmış olan işbu eser, zikredilen şu ehemmiyetine binaen, tarih boyunca İslam'ın safiyetine karşı gerçek bir ihanet hareketi olan dahili fitnelerin teşhiri maksadıyla yazılmıştır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

14x4

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap İslam Tarih

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
22,50   
22,50   
×
Kapat