Tabiat Eczanesinden Şifalı Bitkiler %17 indirimli Reşan Yıldırım

Tabiat Eczanesi

ISBN
9789758809714
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
400
Bu eser, kendi kendinize doğal ve özel ürünler hazırlayabilmeniz için eskilerin tecrübelerinden ve üniversite çalışmalarından istifade edilerek hazırlanan bir derlemedir. İlimlerin temeli matematiktir. Matematikte sadece toplama ve çarpma Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 515801
 

Ürün Özellikleri

Bu eser, kendi kendinize doğal ve özel ürünler hazırlayabilmeniz için eskilerin tecrübelerinden ve üniversite çalışmalarından istifade edilerek hazırlanan bir derlemedir. İlimlerin temeli matematiktir. Matematikte sadece toplama ve çarpma olmayıp, çıkartma ve bölme de vardır.
Bundan dolayı, kitapta bitkilerin faydasının, şifasının yanısıra yan tesirine ve zararına da yer verilmiştir. Bu fayda ve yan tesirler şahsa özel olmayıp geneldir. Alkolün zararı ise geneldir. Alkolde hazırlanan bitkisel drog, tentür, iksir ve ilaçları kullananlar, şifa beklerken Siroz tehlikesini unutmasınlar.
Evet, doğru bir şekilde kullanılırsa Tabiat Bir Eczanedir.
Yazar eserini şöyle tanımlıyor: Bu eserde Tabiatın bir eczane olduğunu ispatlamaya gayret ettik. Sadece kavak ağacıyla bile birçok hastalığımızın geçebileceğini tespit ettik. Bir otun birçok hastalığa şifa olması, bir hastalık için binlerce otun mevcut olması kafanızı karıştırmasın, bu Yüce Yaratıcının bir azametidir. İçindekiler maddesine bakın, mesela kabızlığı önleyen otların hepsinde müsilaj (sümüksü -helme- madde) vardır. Allah'a (c.c) verdiği tüm nimetler için ne kadar şükretsek azdır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Sağlıklı Yaşam

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat