Sayısal Yöntemlerde Problem Çözümleri ve Bilgisayar Destekli Uygulamalar

ISBN
9786053773948
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
545
Yöneticiler karar verme sürecinde sayısal yöntemler modellerini her türlü işletme fonksiyonunda kullanmaktadırlar. İşletmenin her biriminde amaçlar doğrultusunda kararlar verilmektedir. Karar vermek için her şeyden önce karar sorunuyla Yazının devamı...
32,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 559674
 

Ürün Özellikleri

Yöneticiler karar verme sürecinde sayısal yöntemler modellerini her türlü işletme fonksiyonunda kullanmaktadırlar. İşletmenin her biriminde amaçlar doğrultusunda kararlar verilmektedir. Karar vermek için her şeyden önce karar sorunuyla ilgili verinin toplanması, matematiksel ve istatiksel yöntemlerle analiz edilmesi gerekir. İşletme sorunlarının çözümü için gerekli olan değişkenlerden elde edilen verilerin analizinin daha güvenilir ve geçerli sonuçlar vermesi sayısal yöntemlerle geliştirilen modellerle sağlanmaktadır. Bu modellerden elde edilen sonuçların karar vericilere sunduğu bilgiler daha doğru kararların alınması ve yaklaşımların uygulanması için altyapı oluşturmaktadır.
Kitabın genel olarak içeriği uygulamalı örnek çözümüne dayandığı için, temel düzeyde matematik ve istatistik bilgisi olan, bilgisayarı temel düzeyde kullanabilen iş hayatındaki tüm karar vericiler için faydalı olacağı düşünülen bir kaynak olması amaçlanmıştır.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İşletme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
32,50   
32,50   
×
Kapat