Sahi mi Susam

ISBN
9786053600039
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
276
Susam günümüzden bir çocuk. Yaşadığı kenti merak ediyor. Kentte yaşayan insanların öykülerini de. Susam, usanmaksızın soru soruyor. Aldığı yanıtlar ise hep şaşırtıyor onu. Bu yanıtları “sahi mi“ diye karşılaması da bu Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 365245
 

Ürün Özellikleri

Susam günümüzden bir çocuk. Yaşadığı kenti merak ediyor. Kentte yaşayan insanların öykülerini de. Susam, usanmaksızın soru soruyor. Aldığı yanıtlar ise hep şaşırtıyor onu. Bu yanıtları “sahi mi“ diye karşılaması da bu yüzden.
Dostları sevecen, sabırlı. Aşçılıktan vazgeçen Topaç Amca'ya da akıl erdiremiyor, orkestrasını yitiren Bay Minör'ün arayışlarına da. Evinde fil besleyen Ekvator da, teknesini yüzdürmek için büyük yağmuru bekleyen Nuh da onun için yalnızca ilginç birer öykü kahramanı. Ama dostları bu kadarla sınırlı değil. Elbette onların öyküleri de!
Tümünün söylemeye çalıştığı asıl cümleyse şu belki de: Ne kadar merak eder, ne kadar çok soru sorarsak yaşadığımız dünyayı da bir o kadar yakından tanırız. Şimdi ilk sayfayı usulca çevirin ve Susam'la dostlarının öykülerine ortak olun. Kitaptaki sevimli öykülerin, eğlenceli anlatımın siz okurları da değiştirdiğini fark edeceksiniz. Sahiden!
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Eğitim Çocuk Kitapları Eğitim Çocuk Kitapları Eğitim Çocuk Kitapları Hikaye

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat