Sadık Uygun 1. Sınıf Antolojisi

ISBN
SU-A1
Yazar
Yayıncı
Sadık Uygun 1. Sınıf Antolojisi İlkokul birinci sınıfa başlayan öğrencileri okuma yazmaya hazırlık aşamasında ve ilk okuma yazma sürecinde kullanılabilecek birçok öykü, tekerleme, şiir, şarkı, bilmece ve oyunu bir arada Yazının devamı...
25,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 496216
 

Ürün Özellikleri

Sadık Uygun 1. Sınıf Antolojisi

İlkokul birinci sınıfa başlayan öğrencileri okuma yazmaya hazırlık aşamasında ve ilk okuma yazma sürecinde kullanılabilecek birçok öykü, tekerleme, şiir, şarkı, bilmece ve oyunu bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir kaynak kitaptır.

Öğretmene Kılavuzluk eden kitabımızda seslerin verilişinde izlenecek yol sırasıyla ele alınmış; sesle ilgili tekerleme, parmak oyunu, öykü ve bilmeceler birlikte sunulmuştur. Seslerin verildiği her kitap için dikte ile değerlendirme amacıyla hece, sözcük ve cümleler verilmiştir. Öğretmen bu hece, sözcük ve cümlelerin içinden seçtikleriyle dikte yöntemi ile değerlendirme yapabilir.

Disiplinlerarası İlişkilendirme etkinliklerini kullanarak farklı dersleri ilişkilendirip eğitimde bütünlüğü sağlayabilir, bu etkinlikleri değiştirip geliştirebilirsiniz.

Oyunlar ve Fiziksel Etkinlikler bölümünde öğrencilere sınıf kurallarına uygun davranışlar kazandıran, öz bakım becerilerini geliştiren, arkadaşlık, dostluk, paylaşım ve öz güven duygularını geliştiren sınıf içi oyunlar verilmiştir. Bu oyunlarla derslerinizi eğlenceli hâle getirebilirsiniz.

Fen Deneylerinde sınıf içinde yapabileceğiniz birçok deneyi bulacaksınız. Bu deneylerle geleceğin bilim insanı olabilecek küçük adaylarda, bilimsel araştırma yapma merakı uyandırabilirsiniz.

Belirli Gün ve Hafta Etkinlikleri bölümünde günle ilgili şiir, öykü ve şarkılar kutlama sırasıyla verilmiştir. Seçilen metinler bu yaş grubuna uygundur.

Drama örnekleriyle öğrencilerinize birçok olumlu davranış kazandırırken dramayı bir öğretim yöntemi olarak kullanabilirsiniz.

Sahnelenebilir Çocuk Oyunlarıyla yıl sonu gösterileri hazırlayabilir, küçük oyunculara sahne deneyimi yaşatabilirsiniz. Oyunlar konusunda uzman kişiler tarafından yazılmış olup 6-7 yaş grubuna uygundur.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,00   
25,00   
×
Kapat