Osmanlının Valide Sultanları %17 indirimli Sevinç Kuşoğlu

Osmanlının Valide Sultanları

ISBN
9786055261207
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
288
Elinizdeki bu kitapla hanım sultanların Osmanlı medeniyetine nasıl katkıda bulunduğunu göreceksiniz. Bizlere hanlar, hamamlar, çeşmeler, kervansaraylar, köprüler, camiler bırakan iyiliksever valide sultanlar, hayat hikâyelerini kendi Yazının devamı...
17,00 TL
%
17
İndirimli
14,11 TL Kazancınız: 2,89TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 396405
 

Ürün Özellikleri

Elinizdeki bu kitapla hanım sultanların Osmanlı medeniyetine nasıl katkıda bulunduğunu göreceksiniz. Bizlere hanlar, hamamlar, çeşmeler, kervansaraylar, köprüler, camiler bırakan iyiliksever valide sultanlar, hayat hikâyelerini kendi ağızlarından anlatıyor. 600 yıl boyunca üç kıtada hüküm süren Osmanlı padişahlarının anneleriyle olan sevgi bağı, valide sultanların çocuklarının eğitimi için harcadıkları çabalar gözler önüne seriliyor.
Kitabın amacı Osmanlı hanım sultanlarını, ne göklere çıkarmak ne de aşağılamaktır. “Selden sonra geriye kalan kuma, yani Osmanlı medeniyeti“ne dikkat çekmektir.
Eser çok sayıda vesika, kitap, gravür, döneminde yapılmış eski kıyafet albümleri ve yazarın özel koleksiyonundaki orijinal takılar incelenerek hazırlanmıştır. Aynı zamanda ressam olan yazar Sevinç Kuşoğlu bugüne kadar düşünülmemiş bir hanım sultanlar albümü oluşturmuştur.
Bu kitap Osmanlı'nın hüzünlü anneleri hakkında yeni çalışmalara ilham kaynağı olacak bir eser niteliği taşımaktadır.

Boyutlar

12x1

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Tarih Türk-Osmanlı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,11   
14,11   
×
Kapat