Oradaki Köy %17 indirimli Güven Demirsar

Oradaki Köy

ISBN
9786055106157
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
596
"İnsanlar; yaşadıkları kentin, beldenin ya da köyün geçmişini unutmaya başladıklarında, hem topluma hem de yaşadıkları bölgelere yabancılaştıklarını pek de kolay anlayamazlar. çünkü onlar da artık farkında olmadan yaşadıkları Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 503938
 

Ürün Özellikleri

"İnsanlar; yaşadıkları kentin, beldenin ya da köyün geçmişini unutmaya başladıklarında, hem topluma hem de yaşadıkları bölgelere yabancılaştıklarını pek de kolay anlayamazlar. çünkü onlar da artık farkında olmadan yaşadıkları değişimin bir parçası olmuşlardır. Bu nedenle; uzun yıllar da olsa, yaşamlarının tamamını ya da bir bölümünü geçirdikleri yerel'in nasıl oluştuğunu, oralarda nelerin, nasıl yapıldığını ve bu oluşumların kimler tarafından, hangi koşullarda gerçekleştirildiğini bilmedikleri zaman, yaşadıkları bölgeyi sevmeleri de, ona bağlanmaları ve onu korumaları da olası değildir.

Geçmişini unutan toplumların geleceğinin de olamayacağı gerçeğinden hareketle biz de bu kitabımızla Güzelyalı'nın geçmişi, bugünü ve geleceği ile ilgili görüş, düşünce ve öngörülerimizi toplumumuzla paylaşmayı amaçladık.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat