Ürün Özellikleri

Harika Dedektifler (10 Kitap) (3. ve 4. Sınıflar için)

Tuğba ÖZDEMİR

Bu kitaplar dizi halinde satılır.

İpuçları toplamaya, problemin kaynağını bulmaya, tahminlerde bulunmaya ve sorunları çözmeye varsan birbirinden harika bu beş dedektife eşlik etmeli ve onlarla maceralar yaşamalısın.
Keyifli Okumalar..

Her biri 64 sayfa, her kitap değerlendirme bulmacalı, 32 sayfalık değerlendirme kitapçığı ilaveli, toplam 200 adet boşluk doldurmalı, doğru-yanlışlı, çoktan seçmeli ve açık uçlu değerlendirme sorulu, tamamı kabartma kapaklı, renkli, resimli, ebat; 13,5 x 19,5 cm

 


 

 

Balondan Görünen Sır

Sadık, “Aşağıdaki şu iki adam sanki gizli bir şeyler yapıyor. Dürbünlerinizle bir baksanıza.” diye yanıtladı. Ağzı çikolatayla dolu olan Aras zorlukla, “Aman kuzen, memlekete daha dün geldin. Sence de macera için biraz erken değil mi?” diye homurdandı.

 

Kayıp Hazinenin Peşinde

Telefonunu açan adam arkasını döndü. O anda olan oldu ve arkadan gelen adamlar Aras’ı fark etti. Aras ileriye doğru atılırken birinin eli ensesinde dolaştı. Aras hızla koşmaya başladı. Neyse ki Aras’ın gömleğini tutmaya çalışan adamın ayağı takıldı.

 


Yarışmadaki Düğüm

Merve “Ay söylemek istemiyorum ama... Şeyyy... Bu kadar az zaman kaldığı ve makineyi teslim etmediği için almayabilirler.” dedi sıkılarak. Aras, “Olmaz öyle şey. Alacaklar!” dedi hırsla. Bir zaman sonra, Sadık asık suratla içeri girdi.

 


Garip Sesler Peşinde

Tünel şeklindeki bu yerde yürürken, şimdi de çocuklar garip sesler duymaya başladılar. Bir çığlığı andıran bu ses insanın tüylerini ürpertiyordu. Hasan, “Of anacığım! Bu ses de ne böyle kardeş?” dedi Aras’ın kolunu sıkarak. Aras, arkadaşını daha fazla korkutmamak için, “Bilmem!” dedi.

 


Yazın Kar Yağar mı?

Cihazın çalışmasıyla, sesler ve ışıklar arasında bulut, tüllenen beyazlığından gri bir hâle gelmeye başladı. Ve yavaş yavaş uzaklaştı. Sadık’ın yüzü ekşidi, “İşte bu kötü!” dedi. “Eğer biraz daha ilerlerse sıcak bir bulut ile çarpışacak.” dedi.

 


Bilgisayarın İçine Girdik!

Merve’nin önüne birden çivili bir kütük çıktı. Merve neye uğradığını şaşırmıştı. Bu kütük, tam da zemine yakın yerden, yolun sonuna doğru uzanıyordu. Eğer Merve sürünmeye devam ederse, bu çivilere takılmaması imkânsızdı. Ve ikinci kez yanmış olacaklardı.

 


Denizlerin Esrarı

Mavi’nin ısırması pek de canını yakmamıştı. Aksine bu insafsız adam daha da sinirlenmişti. Sonunda adam, Aras’ın tüp başlığını hızla çekince Aras nefessiz kalmaya başladı.Gitgide Aras nefes alamayacak duruma geldi.

 


Gökyüzünde Panik!

Pilot derin bir nefes almıştı. “Güzel. Yerleşim yerlerinden uzakta olmamız iyi. Şimdi alçalabildiğin kadar alçal. İki yüz fitte bana haber ver. Ama yavaş ol.” dedi. Sadık bir müddet sessiz kalarak iniş ile uğraştı. Kısa bir süre sonra çöl iyice belirginleşmişti.

 


Buzullarda Serüven!

Sadık ise ne olacağını bilemeden yakayı eleverdiği adamın sürüklemesiyle çadıra doğru düşe kalka gidiyordu. Adam sürekli bilmediği dilde sorular soruyordu, “Kimsin? Nerelisin? Buraya nereden geldin?” Ama Sadık, hiçbir şey anlamadığı için cevap veremiyordu.

 


Uzak Doğu Macerası

Önde Zeynep, arkasında Aras içeriye girdiler. Kalın ve sert bir ses, Çince bir şeyler söyleyince ikisi de irkildi. Oldukça kilolu olan bir adam, Aras’ı ensesinden yakalayıp arkası dönük bir hâlde, sandalyede oturan adamın önüne götürdü.

 

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
130,00   
130,00   
×
Kapat