Farklı Türkçe Uygulama 2.Sınıf

Farklı Türkçe Uygulama 2.Sınıf

ISBN
F-TÜRKÇE UYGULAMA-2
Yazar
Yayıncı
Farklı Türkçe Uygulama 2.Sınıf Değerli Öğretmenlerimiz, Sayın Veliler, Sürekli gelişen bilim ve teknoloji yaşamımızın her alanını etkilediği gibi eğitim - öğretim hayatını da etkilemektedir. Bu bağlamda, eğitim - öğretim Yazının devamı...
16,50 TL
%
30
İndirimli
11,55 TL Kazancınız: 4,95TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 514756
 

Ürün Özellikleri

Farklı Türkçe Uygulama 2.Sınıf

Değerli Öğretmenlerimiz,

Sayın Veliler,

Sürekli gelişen bilim ve teknoloji yaşamımızın her alanını etkilediği gibi eğitim - öğretim hayatını da etkilemektedir. Bu bağlamda, eğitim - öğretim alanındaki yöntem ve tekniklere geleneksel yaklaşımlar da artık yetersiz kalmaktadır.

Günümüzde, geleneksel yöntem ve tekniklerin yanında çoklu zekâ ile yapılandırıcı eğitim teknikleri daha öne çıkmaya başlamıştır.

Türk Millî Eğitimi de bu gelişmelere uygun olarak eğitim - öğretim programlarını çoklu zekâ - yapılandırıcı eğitim yöntemlerine göre hazırlamakta ve geliştirmektedir.

İşte bu kitap da bu alanda eksikliği duyulan araç ve gereçlerin teminine katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Bu başvuru kitabının sizlere ve sevgili öğrencilerimize faydalı bir kaynak olması dileğiyle...

Sevgili öğrencilerimiz,

\"Dil\", çevremizle iletişim kurmamız için gerekli olan en önemli araçtır. Doğru konuşup doğru yazarsak, okuduğumuzu ve dinlediğimizi doğru anlarsak; hem derslerimizde hem de çevremizle olan ilişkilerimizde daha başarılı oluruz.

\"Türkçe Uygulama ve Test Kitabı 2\" adlı başvuru (kaynak) kitabımız, yarınlarımızın teminatı olan siz çocuklarımızın gelecekteki yaşamlarına en iyi biçimde hazırlanabilmeleri amacıyla kullanımınıza sunulmuştur.

Bu kitabımızda, Türkçe Müfredatında yer alan kazanımlar ile dil bilgisi konuları çoklu zekâ ve yapılandırıcı eğitim yaklaşımıyla hazırlanmıştır. Böylece siz sevgili öğrencilerimizin araştıran, sorgulayan, eleştiren bireyler olarak yetişmesi ve hayata atılması amaçlanmıştır.

Kitabımızda, her kazanım ve bu kazanımı ilgilendiren konu önce kısaca açıklanmış, sonra örneklerle konunun daha iyi anlaşılması sağlanmıştır. Devamında farklı tiplerdeki uygulama çalışmalarıyla kazanımların pekiştirilmesi amaçlanmıştır. Her konu sonuunda farklı ölçme ve değerlendirme tekniklerinin yer aldığı (boşluk doldurma, doğru yanlış, eşleştirme, bulmaca, çoktan seçmeli testler v.b.) bölüm bulunmaktadır. Ölçme ve değerlendirme bölümü sayesinde öğrediklerinizi ölçüp değerlendirmeniz amaçlanmıştır.

Ana kitaba ek olarak verdiğimiz \"Tema Değerlendirme Testleri\" kitapçığında ise her temada verilen tüm kazanımların ölçülüğ değerlendirileceği sekiz adet tema değerlendirme testi bulunmaktadır.

Başarılarınızın ömür boyu sürmesi dileğiyle...


Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,55   
11,55   
×
Kapat