Farklı Hızlı Okuyorum

Farklı Hızlı Okuyorum

ISBN
F-HIZLI OKUMA
Yazar
Yayıncı
Farklı Hızlı Okuyorum Okuma,en önemli bilgi edinme yollarındandır.Okuma;düşünme,anlama ve anlatma yeteneklerimizi geliştirir.Okuduğumuzu anlayabilmek için hızlı ve anlamlı okuma becerisine sahip olmalıyız. Bu kitapta 1.sınıf Yazının devamı...
7,00 TL
%
30
İndirimli
4,90 TL Kazancınız: 2,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 514752
 

Ürün Özellikleri

Farklı Hızlı Okuyorum

Okuma,en önemli bilgi edinme yollarındandır.Okuma;düşünme,anlama ve anlatma yeteneklerimizi geliştirir.Okuduğumuzu anlayabilmek için hızlı ve anlamlı okuma becerisine sahip olmalıyız.

Bu kitapta 1.sınıf öğrencilerinin hızlı ve anlamlı okuma becerisi geliştirebilmelerini amaçladık.Adındaki \'\'hızlı\'\' ifadesine bakarak öğrencilerimizden ancak hızlı okuma kurslarıyla kazanılabilecek bir beceriye ulaşmaları beklenmemelidir.Zaten böyle bir iddiamız ve amacımız da yoktur.

Bu kitapta:

*Temel harflerle yazılmış yazıları hecelemeden okuyabilme,okuduğunu anlayabilme ve anlatabilme,

*bu yaşta ulaşılabilecek azami okuma hızına (dakikada 90 kelime)ulaşabilme etkinliklerine,

*ve programın öngördüğü diğer çalışmalara yer verilmiştir.

Kitapta kullanılan tekerlemelere,yapılacak çalışmaya uygun hale getirilmesi amacıyla bazı eklemeler yapılmıştır.Yine bu amaçla bazı şiir ve yazılarda da değerli yazar ve şairlerimizin hoşgörülerine sığınarak kısmi değişiklikler veya eklemeler yapılmıştır.Bu nedenle değerli şair ve yazarlarımıza,gösterecekleri anlayış nedeniyle şimdiden teşekkür ederiz.

Hızlı okuma, gözün görme alanıyla doğru orantılıdır.Kitabımızda bu çalışmalara da yer verdik.Ancak okurken satırdaki yazıya bakmak yerine,satırın biraz altına bakılırsa gözün görme alanı az da olsa genişler.Çocuklarımıza bu alışkanlığı da kazandırmaya çalışmalıyız.

Saat tutarak okutulması gereken sayfalarda,kelimelerin altını bilerek noktalamadık.İsterseniz bunu siz yapabilirsiniz.Bu çalışma,nokta koyarak yapılabileceği gibi açık renk fosforlu kalemlerle kelime altları çizilerek de yapılabilir.Sözcük çizme,çok uzun kelimeler dışında mutlaka en az iki kelime olarak yapılmalıdır.İki kelimeyi birden görebildikten sonra üç kelimenin altı çizilmelidir.

Kitabımızın yararlı olacağına inanıyor,öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,90   
4,90   
×
Kapat