Ermeni Soykırım Dayatması Kapitülasyonların İntika %17 indirimli Teoma

Ermeni Soykırım Dayatması Kapitülasyonların İntikamı

ISBN
9789759179496
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
232
Lozan Antlaşması ile kapitülasyonları kaldırdık. Ancak çok büyük bir bedel ödedik. Neydi bu bedel Acaba hiç düşündünüz mü Bilmeyenler için hatırlatalım: Fas, Tunus, Libya, Mısır ve Sudan üzerindeki haklarımızdan vazgeçtik. Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 462126
 

Ürün Özellikleri

Lozan Antlaşması ile kapitülasyonları kaldırdık. Ancak çok büyük bir bedel ödedik. Neydi bu bedel Acaba hiç düşündünüz mü
Bilmeyenler için hatırlatalım: Fas, Tunus, Libya, Mısır ve Sudan üzerindeki haklarımızdan vazgeçtik. Kıbrıs'ın İngiltere'ye katılmasını kabul ettik.
Bunlar yetmezmiş gibi Osmanlı borçlarını topraklarımızdaki gelir oranında kabul ettik ve ödedik. Irak, Suriye, Filistin ve Arabistan üzerindeki haklarımızdan da vazgeçtik. Meşhur '12 Ada'yı İtalya'ya bıraktık. Onlar da II. Dünya Savaşı sonrasında Yunanistan'a verdi. Yunanistan'dan hak ettiğimiz savaş tazminatından vazgeçtik. Bu bedelleri ekonomik bağımsızlığımızın göstergesi olan 'kapitülasyon' haklarından emperyalistler vazgeçtiler diye yaptık.
Emperyalistlerin bastırması ile savaş suçlularının yargılanıp adaletin tecelli edilmesinden, bağrımıza taş basıp vazgeçtik.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat