Direnen Meal Akif Meali Kolektif

Direnen Meal Akif Meali

ISBN
9786055222369
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
220
Prof. Dr. Recep Şentürk, Direnen Meâl: Akif'in Kur'an Meâli'nin Tarihi ve Tahlili. Yrd. Doç. Dr. Bedri Mermutlu, Mehmet Akif'in Yazmış Olduğu Mealin Sessiz Muhafızı: Mustafa Runyun. Brett Wilson, Mehmet Akif Ersoy ve Kur'an'a Erişim. D. Mehmet Yazının devamı...
39,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 595196
 

Ürün Özellikleri

Prof. Dr. Recep Şentürk, Direnen Meâl: Akif'in Kur'an Meâli'nin Tarihi ve Tahlili. Yrd. Doç. Dr. Bedri Mermutlu, Mehmet Akif'in Yazmış Olduğu Mealin Sessiz Muhafızı: Mustafa Runyun.

Brett Wilson, Mehmet Akif Ersoy ve Kur'an'a Erişim. D. Mehmet Doğan, âkif'in Mealinden Mahrum Kalmamızın Bedeli: Türkçede Meal Anarşisi. Doç. Dr. Faruk Tuncer, Mensur Meal, Manzum Tefsir

Fatih Okumuş, Mehmet Akif Mealinin üslup Tercihleri: çeviri-Bilim Açısından Bir İnceleme. Fazıl Gökçek, Kur'an Ayetlerinin Yorumu Olarak “Tevhid Yahut Feryad” ve “İnsan” Şiirleri.

Prof. Dr. Hasan Akay, Meâllerarasılık ve Şiirsellik Açısından âkif'in Kur'an Meâli ve Diğerleri. Prof. Dr. Hayati Develi, âkif'in Meâli'nde Deyimler ve Gündelik Dilin örnekleri.

Yrd. Doç. Dr. İhsan çolak, Safahat'taki Ayetler üzerınden Mehmet Akif'in Zihin Haritasını Okumak. Prof. Dr. Muhittin Akgül, Anlaşılır Olması Açısından M.akif Ersoy'un Meali ve Elmalı'yla Mukayesesi.

Prof. Dr. Murat Sülün, Kur'an Tercüme Teknikleri Açısından Akif'in Kur'an Meali [İlk 9 Sure] Prof. Dr. Murteza Bedir, Mehmet Akif Mealindeki Alternatif Mealler Meselesi ve Tefsir Geleneği.

Prof. Dr. Musa Duman, Mehmet Akif Mealinin Dil ve Uslüp özellikleri Prof. Dr. Mustafa S. Kaçalin, âkif'in Meâli üzerinde Türkçe Açısından Yapılacak çalışmalar Neler Olabilir

Dr. Nagihan Haliloğlu, Akif'in Mealinde Bağlam ve Tekrar. Prof. Dr. Nurettin Turgay, Mehmet Akif Ersoy'un Kur'ân'a Yaklaşımı. Doç. Dr. özcan Hıdır, âkif'in Diğer Din ve Kültürlere Yönelik Bazı âyetlere Dair Meal-Yorum Tekniği.

Süheyb öğüt, Sahih/Salih Bir Fail Olarak Akif ve Kurban Olarak Meal. Ahmet Dursun, Bir Karşılaştırma örneği: Risale-i Nur'daki Meal örnekleri ve Akif Meali. Prof. Dr. Hayreddin Karaman, Bir Güzelin Takdimi.

Prof. Dr. Bekir Karlığa, Beklenen Muştu. M. Ertuğrul Düzdağ, Bulunan Meal. Murat Bardakçı, Akif'in Meali Muamması. Akif Emre, Mehmet Akif'in “Fatiha”sı
Prof. Dr. Hayreddin Karaman, Akif'in Meali.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Tefsir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
39,00   
39,00   
×
Kapat