Çocuk Neyi Neden Yapar %17 indirimli Adem Güneş

Çocuk Neyi Neden Yapar

ISBN
9786051623153
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
208
Her anne babanın canını sıkan sorunlardır; çocuğunun bir türlü tuvalet alışkanlığı kazanamaması, yemek yememesi, kardeşiyle kavga etmesi, inatçılığı, internet düşkünlüğü ve dahası... Bir kısım anne baba, bu davranışların Yazının devamı...
25,00 TL
%
30
İndirimli
17,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 519852
 

Ürün Özellikleri

Her anne babanın canını sıkan sorunlardır; çocuğunun bir türlü tuvalet alışkanlığı kazanamaması, yemek yememesi, kardeşiyle kavga etmesi, inatçılığı, internet düşkünlüğü ve dahası...
Bir kısım anne baba, bu davranışların ne anlama geldiğini bildikleri için çocuklarını incitmeden sorunları çözerken, bir kısım anne baba ise sorunların çözümünde çaresiz kalarak çocukları ile bir çatışmaya girerler. Bu çatışmalarda, hem kendilerini hem de çocuklarını yıpratırlar.
İşte bu kitabı Pedagog Dr. Adem Güneş, ‘çocuk davranışları anlama rehberi' olarak hazırladı. çocuk davranışlarının nedenlerini ve çözüm önerilerini yalın bir dille, ebeveynlerle paylaştı.
Bu eser, çocuk davranışlarını anlamak isteyen her yetişkinin elinin altında bulunması gereken pratik bir bilgi kaynağıdır.

Boyutlar

15,5x1,5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Eğitim Çocuk Eğitimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,50   
17,50   
×
Kapat