Ceza Muhakemesi Hukuku %17 indirimli Komisyon

Ceza Muhakemesi Hukuku

ISBN
9789750230202
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
991
Ceza Muhakemesi Hukuku kitabımızın altıncı baskısı, önceki baskıdan sonra yapılan yasal değişiklikler göz önünde bulundurularak yeniden gözden geçirilmiş ve güncellenmiştir. Bu yapılırken güncel Yargıtay ve AİHM kararlarına yer Yazının devamı...
62,50 TL
%
30
İndirimli
43,75 TL Kazancınız: 18,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 519939
 

Ürün Özellikleri

Ceza Muhakemesi Hukuku kitabımızın altıncı baskısı, önceki baskıdan sonra yapılan yasal değişiklikler göz önünde bulundurularak yeniden gözden geçirilmiş ve güncellenmiştir. Bu yapılırken güncel Yargıtay ve AİHM kararlarına yer verilmeye çalışılmıştır. Bu baskımızda iki temel yeniliğe de imza atılmıştır. Bunlardan birincisi MOBESE ile yapılan izleme ve kayıtlardır. Söz konusu tedbirin hiçbir hukuk kuralına tabi olmadan uygulanması, hiç kimsenin bundan şikayet etmemesi ve tartışmaması ülkemiz açısından düşündürücüdür.

İkinci olarak, son gelişmelerden sonra "Kanunyolları" başlığı altında kitabımıza yeni bir alt başlık eklemeyi uygun bulduk: Bireysel Başvuru. Gerçekten son aylarda temel hak ve özgürlüklere aykırı olduğundan bahisle mahkeme kararlarına karşı bireysel başvuru yoluna daha fazla gidilir olmuş ve bu başvuruların bir sonuç ortaya çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu yönünde bir beklenti oluşmuştur. Bu usulün yargılamanın yenilenmesi yolunu da açıyor olması bu beklentiyi kuvvetlendirmiş ve bireysel başvuruyu adeta yeni ve alternatif bir kanunyolu haline dönüştürmüştür.

Konu Başlıkları
Ceza Muhakemesi Hukukunun Temel Kavramları
Ön Alan Soruşturmaları
Soruşturma Evresi
Koruma Tedbirleri
İddianamenin Düzenlenmesi. İadesi ve Kabulü
Kovuşturma Evresi
Ceza Muhakemesinde İspat
Delil Yasakları
Kanunyolları
Özel ve Tali Ceza Muhakemeleri
Konuya Göre İşlenmiş Güncel Yargıtay ve AİHM Kararları

Boyutlar

16.5x24.5

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Üniversite

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
43,75   
43,75   
×
Kapat