Aşkın Adı Var %17 indirimli HUMEYRA TURAN

Aşk’ın Adı Var

ISBN
9799758515621
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Aşk neydi sahi Aşk diye bir şey var mıydı Varsa, başlangıcı ve sonu var mıydı Yoksa aşkın adı vardı da kendisi yok muydu Peki ya yaşadığımızı zannettiğimiz duyguların adı neydi Selen bu duygularla boğuşurken psikolog olan Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 515806
 

Ürün Özellikleri

Aşk neydi sahi Aşk diye bir şey var mıydı Varsa, başlangıcı ve sonu var mıydı Yoksa aşkın adı vardı da kendisi yok muydu Peki ya yaşadığımızı zannettiğimiz duyguların adı neydi
Selen bu duygularla boğuşurken psikolog olan Bahtiyar'a gönlünü açar. Aşka neden teslim olmak istemediğini bir tek ona anlatır ve geçmişiyle, geçmişte sakladığı acılarıyla yüzleşir.
Bahtiyar, yalnız adam. Dedesini ve ardından gece meleğini kaybettiğinden beri çok yalnız. Gece meleği sandığı Selen'se sadece onunla doktor hasta ilişkisinde kalmayı yeğlemektedir.
Ozan, bir garip aşık... Aşkı uğruna her şeyi göze alan uçarı çocuk. Ama onunda yüreğinde korkuları var. Babası gibi terkedilme korkusunu bir ömür yaşatmış içinde. Gelip geçici aşklara tutunamamış ama Selen'de demirli kalmış.
Bu kitapta herkese bir yerlerden aşk dokunmuş. Herkes bir diğer yanını ararken kendiyle yüzleşmiş ve aşkı tarif edememiş hiçbir mecnun. Belki de gerçekten aşkın adı vardı da kendisi kayıptır. Veya hayatın bir yerlerine gizlenmiş sahibini arıyordur.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat