9.Sınıf Kimya Konu Anlatımlı

ISBN
9789944632416
Yazar
Yayıncı
9.Sınıf Kimya Konu Anlatımlı Sevgili öğrenciler; Önünde çeşitli engellerin ve sınavların olduğu hayat koşusunda sonuca başarıyla ulaşmanızı amaçlayan BAHAR YAYINEVİ; yenilenen ve geliştirilen kaynaklarıyla sizlere yardımcı Yazının devamı...
15,00 TL
%
80
İndirimli
3,00 TL Kazancınız: 12,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 505202
 

Ürün Özellikleri

9.Sınıf Kimya Konu Anlatımlı

Sevgili öğrenciler;

Önünde çeşitli engellerin ve sınavların olduğu hayat koşusunda sonuca başarıyla ulaşmanızı amaçlayan BAHAR YAYINEVİ; yenilenen ve geliştirilen kaynaklarıyla sizlere yardımcı olmayı amaçlıyor.

Kazanacağınız bölüm ve sonrasında edineceğiniz mesleğin belirlenmesinde dönüm noktası sayılabilecek bu sınavlara hazırlanırken sizlere destek olacak, sizleri sınav öncesi daha donanımlı duruma getirecek olan yayınlarımız; yeni müfredata, YGS ve LYS'nin içeriğine uygun, YGS'nin temel ilke ve kavramlarla düşünme gücünü ölçen, sentez ve analiz yapmayı gerektiren soruları içermekte olup, LYS'nin bilgiyi kullanma gücünü ölçen, yorum yeteneğini geliştiren sorunlarını içermektedir. Özellikle BİYOLOJİ dersi için YGS'deki bazı konuların LYS'yi de kapsıyor olması konuların tam olarak ayrımını zorlaştırmaktadır. Dolayısıyla bu sınavlarda başarılı olmak, bilgiyi doğru analiz etme ve sentezleme yeteneğine bağlıdır. Bunun için bilginin alınması, yorumlanması; soruların çözüm yöntemlerinin öğrenilmesi aşamalarında sizlere yardımcı olacak kaynaklar sunuyoruz. Bu ilkelerle hazırlanan kitabımız, sınavlara girecek tüm öğrenciler içindir.

BAHAR YAYINLARI titizlikle yapılmış çalışmaların ürünüdür. Alanında uzman, tecrübeli öğretmen kadrosunun kollektif kaleminden çıkmış güvenilir ve eksiksiz bir yayın setiyle hizmetinizdedir.
Sizleri bu koşunun başlangıcında başarınızın kaynağı olabilecek yayınlırımızla baş başa bırakırken koşunun sonunda hedeflerinize ulaşmış olarak görmeyi diliyoruz.

 

İÇİNDEKİLER

! 4 yıllık yeni lise müfredatına uygun 
! Tamamı renkli 
! 3 boyutlu çizimler 
! Detaylara indirgenmiş 
! Özgün konu anlatımı 
! Entellektüel anlamda uygulanabilir örnekleriyle anlaşılabilirliğini sağlama 
! Çözümlü örnekler 
! Kontrol noktası 
! Öğretici etkinlikler 
! Kavram kontrolü: Boşluk doldurma, eşleştirme, doğru yanlış, çoktan seçmeli sorular 
! Cevaplı alıştırmalar 
! Bölüm değerlendirme testleri

   
Barkod : 978-9944- 63-241-6
Boyut : 19*26
Sayfa Sayısı : 315
Basım Tarihi : Temmuz 2009
Kapak Türü : Karton Kapak
Kağıt Türü : Kitap Kağıdı
Dili : Türkçe

Kategori

Lise 9.Sınıf

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,00   
3,00   
×
Kapat