5. Sınıf Uygun Matematik

ISBN
SUM5
Yazar
Yayıncı
Uygun Uygulamalı Matematik ve Uygun Uygulamalı Matematik Eki Etkin Çocukolarak iki ayrı kitaptan oluşmaktadır. I-Uygun Uygulamalı Matematik Kitabı 1-Programdaki kazanımlar ayrı ayrı kitabın en üst bölümüne küçük puntoyla Yazının devamı...
19,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 466910
 

Ürün Özellikleri

Uygun Uygulamalı Matematik ve Uygun Uygulamalı Matematik Eki Etkin Çocukolarak iki ayrı kitaptan oluşmaktadır.

I-Uygun Uygulamalı Matematik Kitabı
1-Programdaki kazanımlar ayrı ayrı kitabın en üst bölümüne küçük puntoyla yazılmıştır. Bütün kazanımlar için en az 3 – 4 sayfa uygulama çalışması konulmuştur.

2-Seviye üstü konular için “Örnek Çözümlü Problemler” konulmuştur.

3-Problemler A grubu, B grubu şeklinde verilmiştir. A grubu kolay, B grubu soruları, soru gövdesi aynı kalmak koşuluyla, biraz ağırlaştırılmıştır.

4-Matematiği kavratmak için şekil, sembol, işaret ve resimler bol bol kullanılmıştır. Sınıfların özelliğine göre yeterli testler konulmuştur.

5-4.ve 5. sınıftaki tüm soruların çözümleri de kitabın sonuna ilave edilmiştir.

6-Matematik etkinlikleri hem programa uygun hem de proje çalışmalarına uygun düzenlenmiştir.

Uygun Uygulamalı Matematik kitaplarında yer alan uygulamalar Akıllı Tahtaya uyarlanmıştır. ( Akıllı Tahta CD’lerinde şakalar ve eğitici oyunlar da bulunmaktadır.)

II-Uygun Uygulamalı Matematik Eki Etkin Çocuk Kitabı

1- Uygun Uygulamalı Matematik kitaplarına ve MEB  Matematik programına uygun hazırlanan Uygun Uygulamalı Matematik eki Etkin Çocuk Kitabında 100’den fazla etkinlik yer almaktadır.

2- Etkinliklerde bulmaca, bilmece, labirent, eşleştirme, parçadan bütün oluşturma, sıralama, gruplama, problem çözme gibi yöntemler kullanılmıştır. Öğrenci doğruyu bulduğunda şifreye ulaşmaktadır. Şifreyi ulaşamadığında yanlış yaptığını fark edecektir. Bu durumda konuyu pekiştirmek için Uygun Uygulamalı Matematik kitabından belirtilen çalışma sayfalarına yönlendirilmektedir.

3-Uygun Uygulamalı Matematik eki Etkin Çocuk Kitabı çözüm kitapçığı ile birlikte sunulmaktadır. Böylece etkinliklerin çözümleri öğrenciye yol göstermekte, öğretmenin kontrolde ve değerlendermede zaman kazanmasını sağlamaktadır.

Kitaplarımız birinci sınıf hamur kâğıda, dört renk olarak düz ofset matbaalarda bastırılmış olup ciltleri özel hazırlanmıştır.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,00   
19,00   
×
Kapat